Het idee van Quentin Pillet

Ik geloof dat creativiteit een prachtig hulpmiddel is in de wereld waarin we nu leven.

Schilderen is mijn medium, maar ik ga zeker vroeg of laat andere onderwerpen verkennen. Ik ben een baanbreker, ik moet een nieuw perspectief verkennen. Ik had een deel van mijn leven de wereld rondgereisd om mijn geest en mijn geest te voeden.

Het lijkt erop dat mijn kunstwerken echt van elkaar kunnen verschillen, hoewel ik er dol op ben, was het moeilijk om de markt te doorbreken. Omdat ik het gewoon leuk vind om over mijn canvas te stromen, is het moeilijk voor mij om lijnen te trekken en gewoon een strikt idee te volgen.

Hoewel je een prachtig stuk van een artiest daar kunt herkennen omdat ze hun stijl met discipline volgen, ontdek ik dat ik mijn ziel vrij mijn canvas kon laten verkennen, als mijn eigen handtekening sterk genoeg was om te worden herinnerd.

Ik denk dat het zonde zou zijn om te denken dat ik in een categorie of een niche moet blijven om mensen naar mijn kunstwerken te trekken. Ik geloof ook dat het mijn creativiteit naar beneden zou halen, omdat ik me gevangen zou voelen in mijn eigen gevangenis.

Le Point is geboren en getogen als de sleutel van mijn vrijheid en onafhankelijkheid.

 

x
x